Er det tid til at give din hjemmeside et boost?

Som iværksætter bruger man meget tid og mange penge på at sætte en flot hjemmeside op. Det kan dog ikke altid være nok. Kunderne kan ikke nødvendigvis finde denne flotte hjemmeside ved at søge på relevante søgeord. Det er her, at søgemaskineoptimering (SEO) kan komme dig til undsætning.

Generelt er der to måder at gøre det på: 1) Ved at betale andre for at gøre det, men så kommer du til at betale en del penge for det, hvis du ikke vælger den helt rigtige partner. 2) Ved at gøre det selv, men du skal have en del viden om hvordan og de rigtige værktøjer.

Uanset hvad så kan de fleste blive enige om, at SEO er en nødvendighed i 2022, fordi alle gør det. Hvis du ikke gør det, så kommer din hjemmeside bagud, og dine konkurrenter får endnu flere kunder og får derfor endnu flottere tal på bundlinjen. Så har du aldrig lavet SEO før eller købt det, så må det være tid til at komme i gang nu.

Derfor virker SEO (i teorien)

Teorien lyder på, at hvis en masse hjemmesider linker til din hjemmeside, så må det betyde, at der er noget godt indhold på den. I princippet er dette rigtigt, men hvis der ikke er godt indhold på din hjemmeside, så bliver dette hurtigt opdaget. En god cocktail er derfor, at du laver en flot hjemmeside med meget godt indhold. Herefter kan du få en masse indgående backlinks, som er med til at booste dette indhold. Din hjemmeside kommer som resultat af dette i teorien højere op, når potentielle kunder søger på relevante søgeord.

Hvis alt dette lyder meget overvældende, så kan vi godt forstå det. Heldigvis findes der hjemmesider, der specialiserer sig i at hjælpe folk som dig. Vi kan eksempelvis nævne denne hjemmeside: https://billiglinkbuilding.dk/. Derinde kan du finde information om hvordan du gør det selv eller hyre dem til at gøre det for dig.