Få lidt luft i din økonomi hen over julen!

Julen er for mange en hård måned, så lidt ekstra luft i økonomien kan være rart!

Har du også svært ved at få pengene til at række i julen, så skal du læse med her. Der findes nemlig en nem og smart måde, hvorpå du kan skubbe dine udgifter. Det kan du naturligvis altid gøre med et forbrugslån eller kviklån, det koster bare dyre gebyrer. 

Der findes en smartere måde. Du kan få en afbetalingskonto der fungerer lidt som en kasse kredit. Den er sådan indrettet at den kun koster dig at bruge når du køber via den. Når du har oprettet den, kan du handle i over 3000 onlineshops med den. Stort set på samme måde som hvis du købte med kort. Du kan i dag købe alt der findes på den måde. Det gælder for ting som tøj, sko, værktøj, legetøj, køkkenudstyr, elektronik, frækt undertøj, alufælge, møbler, kosmetik ja endda sexlegetøj

Det betyder at du her i december kan flytte en masse af dine udgifter til næste år. På den måde får du mere luft i økonomien og kan bedre nyde julen. 

Hvordan bruger jeg det i de forskellige shops ?

Du handler stort set som du plejer. Du lægger dine varer i kurven og afslutter dit køb. Det er så her du frem for kredit kort eller mobilepay vælger din nye betalingsløsning. Når du gennemfører købet med denne, så trækkes det ikke på din konto. Det lægges sammen med alle dine andre køb. Du kan nu logge ind på den nye konto og sætte det op til afbetaling. Her afgører du så hvor mange måneder det skal betales retur over. Du kan vælge f.eks. 6 måneder, så deles det op i 6 bidder, der trækkes fremover på din konto. Når beløbet er afbetalt, så vil den blot stå og vente på du bruger den igen. Så længe du ikke bruger den kommer der ingen udgifter.