Profiltøj er meget mere end en reklameartikel

Har I svært ved at finde ud af hvordan I skal markedsføre jeres virksomhed eller træt af de samme kedelige metoder? Så har vi de perfekte løsninger her hos TopSupplies. Vi har et hav af muligheder inden for reklameartikler, som er en nem måde at få sit virksomhedsnavn ud til omverdenen. Men med de mange muligheder er man nødt til at indsnævre det til den artikel som fungerer for netop jer og jeres kunder.

Få hvad I ønsker

Ved at benytte sig af tøj med logo kan I få præcis det I ønsker. I vælger selv om det skal være en kasket, skjorte, bukser sokker m.m. Det vil altså sige at I kan tilrettelægge det præcis efter det formål I skal bruge det til. Derudover har vi også vores logo tøj i alverdens farver og størrelser. Så er I ude efter noget neutralt med sorte, grå eller hvide toner eller vil I være frembrusende og gå med en rød eller orange look. Det er altså op til jer, men alt er muligt. Samt kan I blande størrelser og farver på kryds og tværs så det passer til en hver af jeres medarbejdere til en hver lejlighed. I vælger også selv om I vil have jeres logo eller slogan trykt på bagsiden af trøjen så det kan ses på lang afstand eller om I vil placere det på højre eller venstre bryst, så det er synligt for dem I er i kontakt med.  På den måde kan I være med i processen, helt ned til mindst detalje, om hvordan I vil have jeres medarbejdere skal bære profilbeklædning og hvordan det skal se ud så det passer til netop dem samt får budskabet ud på bedst mulige måde. I skal blot rette det profiltøj medarbejderne skal bære efter lejligheden. En skjorte ville være oplagt til en messe og en polo til jeres butik, men det skal I gøre op med jer selv, hvordan I når den rette målgruppe med det rette logo tøj.

Sammenhold på arbejdspladsen

At benytte sig af tøj med logo vil det også skabe et fællesskab blandt medarbejderne. Det er relevant ligemeget om det er på en skole, arbejdsplads eller andet. For eksempel er en lækker hoodie eller t-shirt oplagt til eleverne på en efterskole. Den ville være til gavn for eleverne, da den er et godt minde med sine efterskolevenner samt er det en de vil benytte sig af. Udover at benytte dem på skolen vil den også blive brugt i elevernes dagligdag når de er kommet hjem. De vil tage den med videre når de handler, er sammen med deres andre venner eller andre steder. På den måde vil flere og flere i deres omgangskreds få kendskab til jeres navn og dette vil trække potentielle elever. Hvis I er en virksomhed vil det også skabe fællesskab på arbejdspladsen at bære profil tøj. Det at se ens ud giver et sammenhold. At føle man er sammen om et projekt skaber værdi hos hver enkelt medarbejde, som vil motivere medarbejderne. Tøj med logo vil altså skabe værdi på mange parametre hos alle virksomheder.