Derfor skal du vælge WooCommerce til din nye webshop

Hvis du går og leder efter en webshop eller e-commerceløsning, er du uden tvivl stødt på navnet WooCommerce. Det er en af de bedste og mest udbredte webshopsystemer – men hvordan fungerer det egentlig? Hvad er WooCommerce – og hvorfor er det en god løsning, hvis man vil have en ny webshop? Det kommer vi med svaret på her.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et webshop plugin til WordPress, der giver dig mulighed for at sælge produkter fra din WordPress-hjemmeside. Det giver dig mulighed for at administrere størstedelen af din webshop, bl.a. produkter og ordrestyring, direkte i kontrolpanelet i WordPress – og det betyder, at hvis du allerede har en WordPress-hjemmeside, kan du blot udvide den med WooCommerce i stedet for at skulle over i et helt andet system.

WooCommerce er en af de mest anvendte e-handelsplatforme, og det er nok primært på grund af dens fleksibilitet og letheden ved at styre platformen og de mange plugins, som du kan integrere i din online forretning.

6 gode grunde til at vælge WooCommerce

Nem markedsføring. Hvis du vil skabe salg, skal du investere i markedsføring – og her er du generelt godt stillet med WooCommerce. Det er nemlig udviklet i et system, hvor du nemt kan forbinde din online butik med flere af dine sociale medier, e-mailmarkedsføring og flere forskellige plugins til promoveringer eller dataanalyser som f.eks. Google Analytics. Med ganske få klik har du altså forbundet din webshop med dine marketingkanaler og er hurtigt klar til at skabe opmærksomhed omkring din shop.

God indlæsningshastighed. Jo højere indlæsningstid, jo bedre vil du kunne sælge. Forbrugere er i dag meget utålmodige, og hvis der går for lang tid mellem klikkene, så smutter de simpelthen et andet sted hen. WooCommerce har en meget god indlæsningshastighed, hvilket kan forbedre hele brugeroplevelsen og dermed også salget. Indlæsningshastighed har også indflydelse på SEO, og en god indlæsningshastighed kan således have positiv påvirkning på din position i søgemaskinen.

Høj grad af sikkerhed. Sikkerhed bør aldrig undervurderes, især ikke med alle de risici, der truer online butikker i dag. Det er derfor vigtigt, at din shop er beskyttet mod hackere. Der er i WooCommerce mange plugins, der kan hjælpe dig med at øge sikkerheden af din shop, og med hensyn til cybersikkerhed, er WooCommerce altså et godt valg for din online forretning.

Ingen produktbegrænsninger. I WooCommerce kan du sælge enhver type produkter eller tjenester – og det er altså komplet ligegyldigt, om du sælger fysiske produkter, virtuelle tjeneste, online kurser/foredrag eller abonnementer. Mulighederne er mange.

Brugervenlig på alle enheder. Det er og vil altid være ekstremt vigtigt at din webshop fungerer fejlfrit for at kunne give dig en god kundeoplevelse – uanset hvilken enhed, de besøger den fra. Det er nemt med WooCommerce, hvor brugervenlighed er i top på alle enheder.

Sælg globalt. Med en WooCommerce webshop kan du sælge til købere både nationalt og internationalt. Der er altså ikke behov for at have 5 forskellige webshops til 5 forskellige lange. Du kan altså bare samle det hele ét sted og så give alle produkter hver deres sprog, valuta og priser.