Få nye gardiner lige til døren

Gardiner er en stor del af de fleste rum og værelse. Ikke alene kan det give et flot og personligt indtryk til rummet, men det kan også have mange andre funktioner i et rum som stuen og soveværelset. Hvis man har soveværelse ud til eksempelvis en gadelampe, så kan det give noget mørke, så det bliver nemmere og flade i søvn, samt det kan give noget privatliv hvis man bor et sted, hvor folk nemt kan kigge ind.  

Ligeledes kan gardiner i stuen gøre rummet mørkt og hyggeligt, hvis man skal hyggelig med sine venner og familie, men de kan også skabe en tryk og sikker stemning, ved at man bare kan rulle for, hvis man har brug for det 

I de fleste dele af landet kører der en såkaldt gardinbus rundt. Princippet med gardinbussen erfa t man kan vælge hvilke gardiner man gerne vil have lige ude foran sin hoveddør, og så kan man få foretaget mål med det samme. I denne korte artikel vil du kunne læse mere om hvad gardinbussen er og hvordan den kan ligge ruten forbi dig.  

Sådan får du gardinbussen hjem til dig  

Gardinbussen er som sagt et koncept, hvor bussen med gardinerne kører udtal dig og viser til udvalget af alle typer gardiner, lige fra persienner til rullegardiner. Man kan med fordel læsere mere om hvordan man bestiller besøg af gardinbussen på gardinbus.nu/.  

Alt du skal gøre er, at kontakte gardinbussen, enten over nettet eller telefonisk og aftale en tid de kan komme forbi på. Så kan i sammen tage et kig på det værelse, hvor du ønsker der skal hænges gardiner op. På baggrund af værelset kan dig og en professionel installatør fra gardinbussen tage en snak om hvilken type gardin du ønsker, i hvilket materiale og i hvilke farver.  

Når alt dette er ordnet, så vil folkene fra gardinbussen begynde at tage mål, og så skal du ikke tænke på mere. Noget tid efter dette møde vil de komme igen med det færdige resultat, som de vil montere for dig. du skal med andre ord ikke tagestilling til mere end hvilke gardiner du ønsker.  

Gør livet en smule nemmere for dig selv  

Man kan sætte en eller to dage af på, at køre i jeg og fix eller en anden byggekæde og kigge på gardiner, uden rigtig at konkludere noget, men man kan også gøre det smarte og ringe efter gardinbussen, som klarer alt arbejdet fordi, så du ikke skal gøre andet end at pege på de gardiner du ønsker. Selvom det kan lyde dyrt, så er det faktisk ikke ret meget dyrere end hvad de fleste kunne gøre det selv for.  

Naturligvis betaler man lidt for servicerne og monteringen, men det samlede beløb bliver ikke meget højere end hvis man gav sig i kast med et gør det selv projekt. Det er ikke altid det kan betale sig at spare, og i denne situation er det ikke sikkert at det er besværet værd, når man nu kan gøre det så nemt på en anden måde.