Skal konfirmanden have en gamer pc?

Hvert år omkring maj er det tiden til, at alle konfirmanderne skal fejres. Og har du en dreng, så ved du også godt, at ønsket om en ny gamer pc er højt på ønskelisten.

Min dreng blev konfirmeret sidste år, og den side jeg fandt som hjælp mig i mål, med en super fed monster shark gamer pc var ved https://www.ithansen.dk

Og ved ithansen er der en side, hvor du kan finde duzto og shark Gaming pc`er. Og den side er denne:
https://www.ithansen.dk/gamer-pc

Du kan vælge en dutzo pc

Dutzo gamers har alle nogle fede gamers med RGB LED lys. Men ellers findes de i mange forskellige prisklasser. Og nogle af de billigste til lidt over 3000kr. De kan altså ikke spille ret krævende spil, da grafikkortet er et onboard grafikkort, og derved ikke ret stærkt til gaming.

Men man får et fint gamer kabinet, og hvor grundskabalonen i pcén er i orden. Og så kan man senere hen, tilkøbe en bedre gamer grafikkort, man så kan putte i det ledige slot på bundkortet.

Men hvis du vælger at købe, en Dutzo gamer til omkring de 5000Kr-7500Kr. Så får du en maskine, der fint kan game alle de kendte spil. Det kan godt være, du ikke kan køre gaming med de højeste opløsninger, med fint i Full HD, altså 1920×1080.

Du kan også købe en shark gamers

Det er noget anderledes, hvis du vælger en shark gamer pc. Der har du mulighed for, selv at have indflydelse på, hvilken motiv der skal være på dit gamer kabinet. Og de mindste og billigste maskiner de tilbyde,r er et hak bedre en dutzo gamers pc`erne.

Hvis du vælger at bruge 7000kr-10000kr, så får du også en gamers til konfirmanten, der sagtens kan spille de krævende spil, der er på marked og mere til. Også i de højeste opløsninger.

De har også nogle maskiner, hvor du selv kan konfigurer, nogle af de hardware dele, som du ønsker i din gamer pc. Men der er ingen tvivl om, at køber du en shark gamer, så får du kvalitet og et flot design. Og en gamer der bare spiller!